WELKOM BIJ PAUWMANS!

Wij zijn Pauwmans, vier enthousiastelingen met een passie voor koffie en gastvrijheid!  Wij hebben in januari 2021 de handen ineen geslagen en met elkaar een foodtruck gekocht. Na wat knutselwerk hebben we de kar omgetoverd tot een prachtige, knusse en mobiele koffiekar. Toen ook de vergunning werd goedgekeurd, kon ons avontuur beginnen…

 

NIEUWS
September 2022- Een nieuw avontuur gaat beginnen! Naast onze vertrouwde koffiekar in de Broekpolder hebben we sinds kort de sleutel gekregen van ons eigen pandje op de Loper 74 te Vlaardingen. Momenteel zijn we druk aan het verbouwen, maar we hopen begin november onze deuren te kunnen openen. Stay tuned….

KOFFIE IN DE BROEKPOLDER 
Tussen 1 september en 31 mei staan wij ieder weekend met onze foodtruck in de
Broekpolder, ter hoogte van de houten fietsbrug. Onze Pauwmans-truck staat letterlijk in verbinding tussen de Holy en de Broekpolder. Of je nu komt wandelen met je hond, of wilt fietsen door de prachtige natuur; bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij serveren onze eigen Pauwmans koffie bonen (hier verkrijgbaar), en voor de kinderen staan er lekkere drankjes klaar. Sporters kunnen even bijtanken; Een sportdrankje of een stuk fruit behoort ook tot ons assortiment.